Hozzávalók:
zeller
édesburgonya
fűszerek: rozmaring, só, bors
kókuszzsír
A zöldségeket hasábokra felvágjuk, sütőpapírral letakart tepsiben kókuszzsíron megsütjük. Hogy ne száradjon ki, a tetejére is csepegtessünk kevés kókuszzsírt. Hogyha sütés közben úgy látjuk hogy kiszárad/megég, akkor tegyünk még egy kis kókuszzsírt a tepsibe. Jót tesz, ha néha megkeverjük
zeller
édesburgonya
fűszerek: rozmaring, só, bors
kókuszzsír
A zöldségeket hasábokra felvágjuk, sütőpapírral letakart tepsiben kókuszzsíron megsütjük. Hogy ne száradjon ki, a tetejére is csepegtessünk kevés kókuszzsírt. Hogyha sütés közben úgy látjuk hogy kiszárad/megég, akkor tegyünk még egy kis kókuszzsírt a tepsibe. Jót tesz, ha néha megkeverjük
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése