csodakenyér, melyből minél többet eszel, annál gyorsabban fogysz
|
|
Nem túlzás a cím, tényleg csodálatos hatású ez a kenyér!
Minél többet eszel belőle, annál többet teszel az egészségedért! Sőt,
annál gyorsabban fogysz!
Szinte hihetetlen, de az útifűmag és -maghéj épp ellentétes hatást vált ki a szervezetedből, mint a hagyományos gabonák: a búza, a rozs vagy a kukorica.
Az útifűmaghéj magállományában a búza szénhidrát tartalmának csak töredéke található, elhízni tőle lehetetlen!
Magas rosttartalma viszont csodálatosan felgyorsítja az anyagcserét, így a fogyást is. Eközben az étvágyat is csökkenti, mivel nedvesség hatására megdagad: magas rosttartalma rengeteg vizet képes felvenni, eközben térfogata többszörösére nő.
Nem véletlen, hogy a hazai fogyókúrás közösség vezéralakja, azaz Norbi, saját termékeinek előállításához évek óta használja ezt a fantasztikus magvacskát.
Ugyanis minél több útifűmagot eszel, annál gyorsabban szaladnak le rólad a kilók!
A fönt felsoroltak után a napnál is világosabb, hogy szénhidrát-csökkentett kenyér sütéséhez nincs az útifűmaghéjnál jobb alapanyag!
Útifűmaghéjas csodakenyér
- 6 evőkanál porrá őrölt útífűmaghéj
- 1 dl víz
- 125 g kókuszliszt vagy Norbi liszt
- 6 tojás
- 3/4 teáskanál só
- 1 1/2 teáskanál sütőpor
- 1 dl olívaolaj
- 0,5 dl kókuszolaj
- 2 dl víz
Így készítsd:
1. Kapcsold be a sütőt 180 fokra.
2. Ha nem szilikonos formát használsz, béleld ki sütőpapírral az edényedet.
3. Az útifűmaghéjra öntsd rá a vizet és tedd félre. 10-15 percen belül a víz zömé felszívja és kocsonyás állagú lesz.
4. Ha ez bekövetkezett, a kocsonyaszerű masszát turmixold össze az egyéb hozzávalókkal. Majd a masszát simítsd bele az előkészített sütőedénybe.
5. Mehet is az előmelegített sütőbe a kenyér, kb. 40-45 perc alatt lesz kész.
6. Hagyd hűlni 10-15 percig, ekkor emeld ki a sütőformából. Máris tálalhatod, isteni finom!
Ebből a mennyiségből kb. 15 szelet kenyérkére jön ki.
Szinte hihetetlen, de az útifűmag és -maghéj épp ellentétes hatást vált ki a szervezetedből, mint a hagyományos gabonák: a búza, a rozs vagy a kukorica.
Az útifűmaghéj magállományában a búza szénhidrát tartalmának csak töredéke található, elhízni tőle lehetetlen!
Magas rosttartalma viszont csodálatosan felgyorsítja az anyagcserét, így a fogyást is. Eközben az étvágyat is csökkenti, mivel nedvesség hatására megdagad: magas rosttartalma rengeteg vizet képes felvenni, eközben térfogata többszörösére nő.
Nem véletlen, hogy a hazai fogyókúrás közösség vezéralakja, azaz Norbi, saját termékeinek előállításához évek óta használja ezt a fantasztikus magvacskát.
Ugyanis minél több útifűmagot eszel, annál gyorsabban szaladnak le rólad a kilók!
A fönt felsoroltak után a napnál is világosabb, hogy szénhidrát-csökkentett kenyér sütéséhez nincs az útifűmaghéjnál jobb alapanyag!
Útifűmaghéjas csodakenyér
- 6 evőkanál porrá őrölt útífűmaghéj
- 1 dl víz
- 125 g kókuszliszt vagy Norbi liszt
- 6 tojás
- 3/4 teáskanál só
- 1 1/2 teáskanál sütőpor
- 1 dl olívaolaj
- 0,5 dl kókuszolaj
- 2 dl víz
Így készítsd:
1. Kapcsold be a sütőt 180 fokra.
2. Ha nem szilikonos formát használsz, béleld ki sütőpapírral az edényedet.
3. Az útifűmaghéjra öntsd rá a vizet és tedd félre. 10-15 percen belül a víz zömé felszívja és kocsonyás állagú lesz.
4. Ha ez bekövetkezett, a kocsonyaszerű masszát turmixold össze az egyéb hozzávalókkal. Majd a masszát simítsd bele az előkészített sütőedénybe.
5. Mehet is az előmelegített sütőbe a kenyér, kb. 40-45 perc alatt lesz kész.
6. Hagyd hűlni 10-15 percig, ekkor emeld ki a sütőformából. Máris tálalhatod, isteni finom!
Ebből a mennyiségből kb. 15 szelet kenyérkére jön ki.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése