Almás hús 
![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ||
Hozzávalók | ||
1,5 kg sertéshús (lapocka, tarja) vagy csirkecomb 1 kg alma 10 dkg szalonna 2-3 fej vöröshagyma 1 ek só, bors 2 dl Paleolaj |
Részletek
A húst felszeleteljük (kb. 1 cm vastag szeletekre), befűszerezzük, és legalább fél órát állni hagyjuk. A vöröshagymát és a szalonnát vékonyra szeleteljük. Az almát hámozatlanul cikkekre vágjuk. Majd egy nagy gáztepsit kibélelünk szalonnaszeletekkel, ráfektetjük a hagymakarikákat, ráhalmozzuk a húst, és meglocsoljuk egy kevés olajjal. A hús tetejére fektetjük a cikkekre vágott almaszeleteket, és befedjük az egészet alufóliával. 200 fokon 1,5 óra alatt sül készre. A végén még fólia nélkül rápiríthatunk!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése