2014. január 21., kedd

Narancsos csirkemell


1 ek. kókuszzsír
70 dkg csíkokra vágott csirkemell filé
só, bors, egy csipet csili, őrölt koriander (nem őrölttel csináltam) és pirospaprika
1 kk. kókuszcukor vagy méz (mézzel teljesen jó)
1 ek. fitPaleo gránátalmás balzsamecet (sima balzsamecetet használtam)
fél narancs leve

A kókuszzsíron megpirítjuk a csirkecsíkokat, sóval, borssal és a fűszerekkel ízesítjük, további két percig pirítjuk. Meghintjük a kókuszcukorral, a balzsamecettel és a narancslével. Egyet forralunk rajta, jól átkeverjük és tálaljuk.

Addig kell sütni, amíg a narancslé be nem sűrűsödik. 

Eredeti recept forrása: Elmira paleokonyhája

1 megjegyzés: