Édesburgonyás gluténmentes pogácsa
(tojásmentes paleo, vegán recept)
![]() |
Édesburgonyás pogi (paleo és vegán) |
RECEPT:
Hozzávalók (40 db):
- 50 g Szafi Fitt sós nyújtható lisztkeverék (Szafi Fitt nyújtható sós lisztkeverék ITT!)
- 50 g Szafi Fitt CH csökkentő lisztkeverék (CH csökkentő lisztkeverék ITT!)
- 25 g Szafi Fitt tápiókaliszt (tápióka liszt ITT!)
- 30 g Cassava Gari (Cassava dara ITT!)
- 8 g só (Himalaya só ITT!)
- 2 g szódabikarbóna (szódabikarbóna ITT!)
- 45 g Szafi Fitt folyékony kókuszolaj (kókuszolaj ITT!)
- 45 g cocomas (Cocomas ITT!)
- 240 g forró víz
- 225 g nyers reszelt édesburgonya (tisztított súly)
Elkészítés:
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
Sütés:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra, majd behelyezzük a tepsit. 175 fokra (légkeveréses) mérsékeljük a hőfokot és 40 percig sütjük.
Tápértékei darabonként:
25,5 kcal,
0,3 g fehérje,
1,6 g zsír,
2,5 g ch
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése