2016. április 24., vasárnap

pogácsa

Édesburgonyás gluténmentes pogácsa 
(tojásmentes paleo, vegán recept)

Édesburgonyás pogi (paleo és vegán)

RECEPT:
​Hozzávalók (40 db):



Elkészítés:
A száraz anyagokat összekeverjük.
A vizet, a burgonyát, az olajat és a cocomas-t krémesre turmixoljuk, majd összegyúrjuk a lisztkeverékkel.
5 percig pihentetjük a tésztát.
Ezután bambuszrostliszttel megszórt munkafelületen 1,5 cm vastagra nyújtjuk, a tetejét bevagdossuk és 3,5 cm-es pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.

Sütés:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra, majd behelyezzük a tepsit. 175 fokra (légkeveréses) mérsékeljük a hőfokot és 40 percig sütjük.

Tápértékei darabonként:
25,5 kcal,
0,3 g fehérje,
1,6 g zsír,
2,5 g ch

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése