2013. december 27., péntek



 1 nagy alma, reszelve
10 dkg darált dió
½ tk. őrölt fahéj
½ tk. vanília őrlemény
1 ek. reszelt narancshéj
3 nagy tojás
1 érett banán
3 ek. kókusztejszín
4 ek. Xilit
1 ek. gesztenyeliszt
2 ek. kókuszliszt ( zabliszt)
2 csipet szódabikarbóna
ha igényli a massza, akkor egy kevés víz, kanalanként adagolva
10 dkg  étcsokoládé, apróra tördelve


Az almát, a diót, a fahéjat, a vaníliát, a narancshéjat, a tojásokat, az aprított banánt, a kókusztejszínt, az édesítőket, a liszteket, a vizet és a szódabikarbónát alaposan kikeverjük. Hozzáadjuk a darabolt csokoládét, egy kisméretű sütőformába öntjük és 180 fokon kb. 50 perc alatt megsütjük. Kihűtjük és szeletekre vágva tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése